Sondaj privind relatiile conjugale


Se făcea un sondaj de opinie cu privire la relațiile conjugale și modul de a le privi în diverse pături sociale. Prima dată este întrebat un muncitor:

- Cum credeți că e mai bine, să ai nevastă sau amantă?
- Păi, domnule, eu zic că e mai bine să ai nevastă.
- De ce?
- Eşti mai împăcat să ştii că te-ai însurat după lege, că nu trăiesti în păcat și au și copilasii doi părinţi, cum se cuvine.
Urmează un intelectual, aceeași întrebare:
- Părerea mea este că cel mai bine este să ai amantă, pentru că e relativ mai civilizat: când unul se plictiseste, pleacă pur si simplu, fără formalități, divorț, tribunale sau alte complicaţii. Și-apoi mai e și acel savuros sentiment de clandestinitate…
Se ajunge la un programator:
- Fără îndoială, cel mai bine este să ai si nevastă, si amantă. Acum, de exemplu, nevasta știe că sunt la amantă, amanta stie că sunt la nevastă, iar eu stau liniștit la calculator.Doamna care nu a vazut W.C. - ul


O familie engleză își petrece vacanta de vară în Elveția În timpul uneia dintre plimbările sale, familia a remarcat o vilă, care le părea potrivită pentru viitoarea lor vacanţă. Membrii familiei vizitează vila, proprietarul fiind un pastor protestant. Întoarsă în Anglia, doamna își dă seama că nu a văzut W.C.-ul. Având în vedere meticulozitatea engleză, ea se hotărăște să scrie pastorului rugându-l să o informeze în privința acestui subiect:

Stimate pastor,
Sunt doamna care, cu câteva zile înainte, a acontat vila dvs. Eu nu am văzut W.C.-ul. Fiți amabil și informați-mă în legătură cu acest subiect.
Cu mulţumiri,
Lady A.
Primind scrisoarea, pastorul nefamiliarizat cu limba engleză, nu înțelege prescurtarea W.C. Crezând ca este vorba de o sectă anglicană care avea o capelă în împrejurimi numita William Chapel, el răspunde :
Stimata doamnă,
Am primit scrisoarea dumneavoastră și am plăcerea sa va informez că locul care vă interesează se găsește la numai 10 km de casă. Este un loc foarte plăcut, din care cauză este frecventat de multă lume. Se poate ajunge acolo la orele programate pentru a nu rămâne pe dinafară și pentru a nu deranja pe cei veniți mai devreme. Pentru cei care au obiceiul să stea mai mult acolo este bine să aibă la ei și ceva de mâncare În local încap 40 de persoane așezate și 100 în picioare. Localul are aer condiționat pentru a se evita mirosurile neplăcute iar scaunele sunt capitonate cu catifea roșie. Copiii stau alături de părinții lor și cu toții cântă-n cor. La intrare tuturor li se da o foaie de hârtie. Foile trebuie înapoiate celui care este însărcinat cu aceasta. Pe cât posibil foile sa fie neșifonate
pentru ca ele să fie utilizate și în următoarele dați, cel puțin o lună. Localul este prevăzut cu amplificatoare mari și puternice pentru ca sunetele să poată fi auzite și afară. Tot ce se aduna aici se donează săracilor.


Cea mai bună profesie pentru bărbatCea mai bună profesie pentru bărbat este cea de astronaut. E plecat câte 6 luni de acasă, iar când se întoarce ştie toată ţara!Amicul la nevoie se cunoaste

Un tip se trezeşte în timpul nopţii şi merge la pipi. Privinduşi ”amicul”, îi zice cu obidă:
- Vezi!? Eu mă scol de fiecare dată când vrei tu… Tu, de ce nu faci asta pentru mine?Vanatoare la Polul Nord

Un vânător îi povestea altuia :
- Şi cum mă plimbam eu aşa pe la polul nord , un urs a apărut deodată în faţa mea ..
- Şi,… ce-ai făcut?
- Am început să fug!
- Şi?…
- Şi el fugea după mine!
- Şi?…
- Şi m-am suit într-un palmier…
- Păi bine mă, dar la Polul Nord nu sunt palmieri!
- Păi ştiu, da ce era să fac?
Persoana cea mai draga a barbatilorLa o nuntă, toţi bărbaţii căsătoriţi au fost rugaţi să stea lângă persoana care le face viaţa frumoasă.
Barmanul, aproape c-a murit sufocat…
Ce consideră un bărbat "restaurant de lux"?


Î: Ce consideră un bărbat "restaurant de lux"?
R: Orice birt la care nu trebuie să stai în picioare.