Ce mai face barbatul tau ?Două prietene se întâlnesc:
- Ce mai face bărbatul tău?
- Ce-i spun eu.
Masina perfecta pentru femei


Renault şi Ford şi-au unit forţele pentru a crea o maşină pentru femei. Combinând Renault “Clio” şi Ford “Taurus” au proiectat “Clitaurus”. Culoarea de bază e roz şi studiile au arătat că prototipul hoţului de maşini – mascul – va fi incapabil s-o găsească – ca să nu mai pomenim s-o pornească – chiar dacă cineva îi zice unde se află şi cum s-o facă. Circulă zvonul cum c-ar pierde din lichidul de transmisie o dată pe luna şi c-ar fi o căţea dac-o porneşti dimineaţa. Unii au raportat ca-n dimineţile reci de iarnă, când ai nevoie de ea nu poţi nicicum să-i dai cheie oricât ai încerca.

Oricat de mişto ar fi să ai un model nou, e greu de întreţinut şi foarte costisitor să scapi de el. Modelele vechi deşi iniţial curbele-i sunt apetisante şi au un preţ redus, odată cu trecerea timpului dezvoltă un apetit insaţiabil pentru carburant şi curbele se modifică cu vârsta. Constructorii sunt în dilemă şi nu reuşesc să-şi explice de ce mărimea portbagajul creşte dar se zice că e doar culoarea care o face să arate mai voluminoasă.
Modelul acesta nu se crede că va ajunge la statutul de colecţie. Majoritatea proprietarilor au ajuns la concluzia că e mai bine să iei una în leasing şi s-o înlocuiesti la fiecare câţiva ani.
Amintiri la varsta a treiaDouă bătrâne pe banca din faţa blocului:
-Ileana, îţi aminteşti când eram tinere şi frumoase, mai ales eu? Iar acum suntem bătrâne şi urâte, mai ales tu!
Femei de succesDacă o femeie este plină de viaţă, are succes, este irezistibilă şi fericită, înseamnă că se răzbună pe cineva.Punctul slab al fotbalului feminin- De ce fotbalul feminin e aşa de slab dezvoltat?
- E greu să găseşti 11 femei care să accepte să se îmbrace la fel.
- Sunteţi noua secretară a soţului meu?- Sunteţi noua secretară a soţului meu?
- Da.
- Sper să nu aveţi acelaşi apetit sexual ca şi predecesoarea.
- Dar cine a fost predecesoarea mea?
- Eu.